fredag den 22. januar 2010

så fik jeg tid

nu har jeg endelæig fået tid til at skrive lidt her inde!
jeg har haft rigtig meget om ørene siden vi skiftede over til 2010, først var der liams fødselsdag, så startede jeg igen på arbejde og en masse sygdom gjorde også sit til at stjæle min tid.
men nu hvor jeg sidder og ser x-factor har jeg da også lige 5 min til at skrive på min blog.
liam er til en forandring syg, behøver jeg sige at til trods for jeg elsker sne håber jeg snart der kommer noget varme til landet??
jeg savner min symaskine, eller det vil jo sige jeg savner tiden ved maskinen, og håber snart jeg får anskaffet mig en ny, nu hvor jeg har fået sparet sammen til den. der ligger jo også en del klippet og venter på at det også bliver syet sammen!
for et par dage siden scorede jeg 2 børnestole og et børnebord til drengenes værelse, og mens jeg fundere over hvad der skal blive dets skæbne er det blevet tørret af og står på værelset så det da kan blive brugt lidt.
det skal slibes og males blåt eller grønt måske *tænke tænke* eller med noget tapet på bordpladen og stolsædet som bliver lakeret så det kan holde??? uhh jeg kan mærke ideerne boble der inde :o)
jeg skal også havde syet en lille hynde til bænken i vores ladcykel da drengene klager over den er hård at sidde på! hvem der dog bare var hjemmegående, så man da bare havde en lille smule mere tid. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar