fredag den 3. juni 2011

udredning!

ja så er jeg blevet sygemeldt igen.... det gik skq ikke det der med at søge jobs og prøve at være normal.
min læge mistænker at jeg har borderline, eller en anden brist (som hun sagde) og derfor skal jeg sendes videre til udredning.
på den ene side syntes jeg det er super at der nu sker noget, at jeg måske får svar på hvorfor jeg er som jeg er, men på den anden side syntes jeg det er en tand for tamt at jeg har skulle gennem jeg ved ikke hvor mange sagsbehandlere, som ikke havde styr på en skid, samt gå hjemme i over 1 år uden at få noget konstruktivt hjælp.

jeg ved ski ikke helt hvad det er jeg vil, måske bare have luft for mine frustrationer, det faktum at jeg har "spildt" et helt år på at gå hjemme og blive mere indelukket, træt, ked, sur, frustreret, og forvirret end jeg var i forvejen.
det er blevet så hammer svært for mig at komme udenfor en dør, at møde nye mennesker, at føle jeg bliver lidt for den jeg er.... jeg kommer så tit til at snakke helt vildt meget eller også så går jeg i et med væggen, der er ikke nogen mellemvej.

havde jeg ikke selv gennem mette b´s blog læst et indlæg om borderline, havde jeg måske aldrig fået spurgt min læge om jeg måske har det, og derved fundet ud af hun faktisk har en mistanke om det samme.
"tabuer" skal åbenbart brydes her i den store verden , for fagfolkene går da frygtelig stille med dørene.

tak mette for dit store arbejde med at skrive om tabuerne, igen igen og igen
knus til jer alle og go fredag

1 kommentar:

  1. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige Anja. Istedet vil jeg sende dig en masse varme tanker og kram.
    Kh. Louise

    SvarSlet