fredag den 19. august 2011

mørkeleg og kogekone

drengene og far havde en skøn leg igang igår aftes inde i dobbelsengen, de legede nemlig med knæklys, vi har mørklægnings gardin så der kan blive rigtig mørkt der inde.
 jeg er sååååå heldig NOT at bo i den del af kbh som i disse dage er ramt af vandfourening, skønt at skulle stå og koge vand, for jeg er jo trods alt for nærig til at gå ned og købe kildevand.

og så slog det mig igår, da jeg stod og rensede flasker, hvor meget man faktisk bruger vand til og hvor heldige vi er at vi har vand lige ude i vandhanen.
tænk på alle dem som til hverdag skal hente vandet, for så at koge det, vente på det bliver afkølet og først der kan bruge det.

go´weekend til jer alle sammen
(og tak til jer der er kommet til som nye læsere)
Anja

ps. tak for en rigtig dejlig aften Mette og alle jer andre som var til kreatræf i torsdags, er så glad for jeg tog afsted, selv om det var med knude i maven og svedige hænder.


2 kommentarer:

 1. Hej Anja
  Tak for sidst:) Det var en rigtig hyggelig aften; det må vi gøre igen!
  Ja, det er noget værre noget med det vand... Jeg kan ikke helt finde ud af, om det også gælder Vesterbro, men jeg koger nu vandet bare for en sikkerhedsskyld!
  Kh Anne

  SvarSlet
 2. ak ja har lige set du er så heldig at gå fri.... venter også bare på der kommer et svar på hvor længe vi skal blive ved med at koge vand

  SvarSlet